Αγγλία

Πελεγκρίνι: «Τίποτα δεν τέλειωσε»

Την πεποίθησή του ότι η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να κατακτήσει στο τέλος το πρωτάθλημα, παρόλο που δεν κατάφερε να επικρατήσει επί της Τσέλσι, εξέφρασε ο προπονητής των «πολιτών», Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να μην κατάφερε να νικήσει την πρωτοπόρο Τσέλσι στο ντέρμπι του Σαββάτου (1-1) και να μειώσει τη διαφορά της από την πρώτη θέση, όμως, σύμφωνα με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, οι «πολίτες» μπορούν να είναι εκείνοι που θα πανηγυρίσουν στο τέλος την Premier League.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας δήλωσε ότι μπορεί μια νίκη ενάντια στους «μπλε» να ήταν σημαντική, όμως επισήμανε ότι τίποτα δεν τελείωσε ακόμη.

«Φυσικά και θα ήταν σημαντικό αν καταφέρναμε να μειώσουμε τη διαφορά. Προσπαθήσαμε για τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν πειράζει όμως. Όπως είπα και πριν το παιχνίδι, ο αγώνας αυτός ήταν πολύ σημαντικός για εμάς αλλά δεν ήταν τελικός. Τίποτα δεν τελείωσε. Υπάρχουν ακόμη 45 βαθμοί για να κυνηγήσουμε και αρκετός χρόνος για να καλύψουμε τη διαφορά των πέντε βαθμών. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, δεν θα είναι τόσο δύσκολο», ήταν τα λόγια του 61χρονου προπονητή.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x