Γενικά

Πένθος στον Ηρακλή, «έφυγε» ο Περτσινίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο άλλοτε πρόεδρος του Ηρακλή, Κωνσταντίνος Περτσινίδης.

Φτωχότερη είναι η οικογένεια του Ηρακλή, καθώς έφυγε χθες από τη ζωή ο Κώστας Περτσινίδης.

Ο εκλιπών υπήρξε πρόεδρος του συλλόγου έχοντας πολυετή προσφορά, ενώ είχε πλούσια επιχειρηματική δράση σαν ιδιοκτήτης της κλωστοϋφαντουργικής εταιρείας Μaxim που ήταν εισηγμένη στο χρηματιστήριο.. Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείτο από προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν κατ’ οίκον.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 17:00 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Ανακοίνωση εξέδωσε το ιδρυτικο σωματείο για την απώλεια του Κώστα Περτσινίδη και αναφέρει: «Το Δ.Σ του ποδοσφαιρικού Σωματείου Ηρακλής 1908 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια Περτσινίδη για την μεγάλη απώλεια του Πρώην Προέδρου μας Κωνσταντίνου Περτσινίδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και δύναμη στους οικείους του στις δύσκολες αυτές ώρες».

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε εξέδωσε το τμήμα μπάσκετ του Γηραιού: «Η ομάδα μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ εκφράζει τη θλίψη της για την μεγάλη απώλεια του πρώην προέδρου του Συλλόγου Κωνσταντίνου Περτσινίδη. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεγάλου Ηρακλειδέα παράγοντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, μακάρι η αγάπη του για τον Ηρακλή να αποτελέσει οδηγό για τις νεότερες γενιές...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x