Γενικά

Πεπ-ειραμένη «πελάτισσα» η Μπάρτσα (video)

Τις άσχημες εμπειρίες της απέναντι στην Μπάγερν συνέχισε η Μπαρτσελόνα! Στο πρώτο ματς του Πεπ Γκουαρντιόλα απέναντι στους «μπλαουγκράνα», οι Βαυαροί τους έκοψαν νέο -φιλικό- τιμολόγιο με 2-0.

Τι επίσημα, τι φιλικά… Τι ημιτελικά του Champions League, τι τελικός του… «Ούλι Χένες Καπ». Όπου πετυχαίνει η Μπάγερν την Μπαρτσελόνα, συνεχίζει να την… περιποιείται!

Στο πρώτο ματς που ο Πεπ Γκουαρντιόλα τέθηκε αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, η καινούργια παρουσιάστηκε πολύ πιο αποτελεσματική και επικράτησε 2-0 στο μεγάλο φιλικό που έγινε στην «Allianz Arena».

Την ώρα λοιπόν που ο Τιάγκο Αλκάνταρα ένιωθε επίσης αμήχανα -παίζοντας απέναντι στον σύλλογο που τον ανέδειξε- η Μπαρτσελόνα ένιωθε και τη δική του απουσία. Πέρα απo τις υπολοιπες που ειχε κυρίως στην άμυνα, οι οποίες την ανάγκασαν να παίξει με κεντρικό δίδυμο τους Μπάρτρα-Μαστσεράνο.

Όλα αυτά λοιπόν τα εκμεταλλεύτηκαν άψογα οι Βαυαροί και με γκολ των Λαμ στο 17’ (ωραία κεφαλιά έπειτα από αδράνεια των Καταλανών) και Μάντζουκιτς στο 87’ (πλασέ στην κίνηση έπειτα από σέντρα του Κοντέντο) έφτασαν σε μια ακόμα νίκη.

Σημαντική μεν από την άποψη γοήτρου, αλλά όχι και λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας για την Μπαρτσελόνα, η οποία αγωνίστηκε χωρίς τον Νεϊμάρ και πολλούς ακόμα βασικούς -και φυσικά χωρίς τον νέο της προπονητή, Χεράρδο Μαρτίνο.



Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Αλάμπα, Ντάντε, Μπόατενγκ, Ραφίνια, Κρόος, Λαμ, Τιάγκο, Ριμπερί, Μίλερ, Ρόμπεν

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ζόρντι Ρόουρα): Πίντο, Αντριάνο, Μπάρτρα, Μαστσεράνο, Μοντόγια, Ρομπέρτο, Ντος Σάντος, Σονγκ, Τέγιο, Μέσι, Αλέξις

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x