Γερμανία

Πεπ: «Θα ρίξω κλωτσιές στον ρουφιάνο»

Η λογική θα επέβαλλε να επικρατεί απόλυτη ευτυχία και ικανοποίηση στους Βαυαρούς, αλλά η δήλωση του Γκουαρντιόλα περί ύπαρξης «καταδότη» στα αποδυτήρια έχει φέρει αναστάτωση

Το θέμα αρχικά αποκάλυψε η Bild με τον Γκουαρντιόλα, ν’ απευθύνει σαφή προειδοποίηση, παραμονή του ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ πως θα πλακώσει στις κλωτσιές, όποιον μεταφέρει πράγματα προς τα έξω.

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, με δηλώσεις του στην εκπομπή Sky 90, έδωσε συνέχεια, αναφέροντας πως ο προπονητής της ομάδας είναι έξαλλος: «Μπορεί να μην είμαστε η ΝSA για να μάθει η Αμερική, ποιος είναι αυτός, αλλά θα πρέπει να ξέρει πως θα πρέπει να βάλει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση, αλλιώς δεν θα έχει πρόβλημα μόνο με τον προπονητή, αλλά και με όλο τον σύλλογο».

Ο Ρουμενίγκε δεν θέλησε να μιλήσει για κάποιο πρόσωπο που υποψιάζονται, αν και από τα παραπάνω λόγια είναι προφανές, πως κάπου πάει το μυαλό των ανθρώπων της Μπάγερν: «Μια υποψία δεν λέει τίποτε, γιατί στο τέλος της μέρας, πρέπει να έχεις αποδείξεις. Ο προπονητής κάνει τον τομέα της τακτικής δίχως κόσμο στην προπόνηση κι αυτός που μεταφέρει την πληροφορία έξω, ελπίζει να έχει κάποιο όφελος».

Όσο για τον Γκουαρντιόλα ο Ρουμενίγκε, τόνισε πως «είναι ένας απόλυτα τελειομανής προπονητής, με εμμονή στην ακρίβεια».




Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x