Europa League

Πέρασε... αέρα η Τότεναμ!

Η Τότεναμ εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Μπεσίκτας, και επικρατώντας 1-0 της Παρτιζάν όχι μόνο προκρίθηκε αλλά βρίσκεται και αγκαλιά με την πρώτη θέση. Ολιγόλεπτη διακοπή λόγω... εισβολέων.

«Ξυπνώντας» στο δεύτερο ημίχρονο και χάρη σε γκολ του Σταμπουλί, η Τότεναμ επιβλήθηκε 1-0 της Παρτιζάν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σε συνδυασμό μάλιστα με το στραβοπάτημα της Μπεσίκτας στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (2-2), ανέβηκε στην κορυφή του γκρουπ και της αρκεί ακόμα και η ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική στην Τουρκία για να περάσει ως πρώτη, στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Τα «σπιρούνια δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο. Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο μετά την ειρηνική εισβολή τριών οπαδών είτε για …selfie, είτε απλά για να «σουλατσάρουν» στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που προκάλεσε ολιγόλεπτη διακοπή.

inner

Όμως στο δεύτερο μέρος, μπήκαν με εντελώς διαφορετική ψυχολογία και έτοιμα να καθαρίσουν το ματς. Ο Σταμπουλί έπαιξε το 1-2 με τον Σολδάδο, αυτός σημάδεψε το δεξί δοκάρι, αλλά στην επαναφορά o Γάλλος άνοιξε το σκορ 1-0 στο 49', ενώ στην συνέχεια έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους.

Τα αποτελέσματα:

Τότεναμ-Παρτιζάν 1-0
(49’ Σταμπουλί)

Αστέρας Τρίπολης-Μπεσίκτας 2-2
(72’ Μπαράλες, 82’ Πάρα-15’ Μπα, 61’ πεν. Τόρε)

Η βαθμολογία (3ος όμιλος):

1. Τότεναμ 11 (9-3)
2. Μπεσίκτας 9 (10-5)
3. Αστέρας Τρίπολης 5 (7-10)
4. Παρτιζάν 1 (1-9)

Τελευταία αγωνιστική (11/12):

Παρτιζάν-Αστέρας Τρίπολης
Μπεσίκτας-Τότεναμ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x