Ευρώπη

Περάσοβιτς: «Ντεμπούτο με Ολυμπιακό ο Νέντοβιτς»

Στην αναμέτρηση στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, είναι πολύ πιθανό να κάνει ο Νεμάνια Νέντοβιτς το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Βαλένθια, σύμφωνα με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Την προσεχή Πέμπτη (20/11) είναι πολύ πιθανό να κάνει ο Νεμάνια Νέντοβιτς το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Βαλένθια, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Εκτός από την ήττα, ο προπονητής των «νυχτερίδων» έχει να αντιμετωπίσει και τον… πονοκέφαλο με τον Σαμ Βαν Ρόσομ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς, λόγω προβλήματος στον οπίσθιο μηριαίο.

«Είχαμε καλές στιγμές στην άμυνα, αλλά η Μπαρτσελόνα τιμώρησε τα 19 μας λάθη. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί τα τελευταία 2-3 λεπτά», δήλωσε αρχικά ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μετά την ήττα της Βαλένθια από την Μπαρτσελόνα.

Όσον αφορά την πρώτη συμμετοχή του Νέντοβιτς με τη φανέλα των «νυχτερίδων»: «Εάν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων δεν δείξουν κάτι, τότε ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα κάνει το ντεμπούτο του την Πέμπτη με τον Ολυμπιακό. Το απόγευμα ενσωματώθηκε στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x