Ισπανία

Πέρεθ: «Ήταν μια γιορτή του ποδοσφαίρου»

Γιορτή του ποδοσφαίρου χαρακτήρισε το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ αναφέρθηκε και στους επόμενους στόχους της ομάδας του.

Ευεργετικό όχι μόνο για την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, αλλά για όλο το ισπανικό ποδόσφαιρο ήταν το γεγονός ότι το μεταξύ τους ματς το παρακολουθούσε ολόκληρος ο πλανήτης, σύμφωνα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας της Μαδρίτης, ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας, στον οποίο κατάφεραν να βγουν νικητές.

«Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, εναντίον μιας κορυφαίας αντιπάλου. Νικήσαμε μέσα από πολύ σκληρή δουλειά και θυσίες. Όλοι έπαιξαν πολύ καλά. Ήταν μια γιορτή του ποδοσφαίρου, όλος ο κόσμος το παρακολουθούσε και αυτό είναι καλό για το ισπανικό ποδόσφαιρο, όχι μόνο για την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα», τόνισε ο ιδιοκτήτης των «μαδριλένων» και συμπλήρωσε:

«Θέλω να συγχαρώ την Μπαρτσελόνα για το ματς, νομίζω ότι παίξανε πολύ καλά, αλλά και τους φιλάθλους της, η συμπεριφορά τους ήταν υπέροχη. Όπως και τους παίκτες και τους φιλάθλους μας, γιατί ήρθαμε εδώ για να κατακτήσουμε το Κύπελλο και τελικά τα καταφέραμε».

Για τους επόμενους στόχους της Ρεάλ σχολίασε: «Είναι υπέροχο που έχουμε τον πρώτο τίτλο. Αυξάνει την αυτοπεποίθησή μας και μας ωθεί να συνεχίσουμε να μαχόμαστε για και άλλους στόχους, όπως τον δέκατο ευρωπαϊκό μας τίτλο και το πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Δήμητρα Σταθάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x