Ελλάδα

Περιμένει και βλέπει Καββαδά ο Ολυμπιακός

Εν αναμονή της απάντησης του Κάιλ Χάινς, ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά κλείσει τον Πέτγουεϊ, θέλει τον Μαυροκεφαλίδη κι εξετάζει την περίπτωση του Καββαδά.

Την ώρα που η αγωνία για τις ανανεώσεις συμβολαίων των Κάιλ Χάινς και Βασίλη Σπανούλη κορυφώνεται, ο Ολυμπιακός κοιτάζει και τις μεταγραφικές του κινήσεις. Ειδικά αυτές που δεν εξαρτώνται από την παραμονή ή όχι των δύο «κλειδιών» της ομάδας.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ είναι κλεισμένος με συμβόλαιο 1+1 χρόνων και θα αποτελέσει το δεύτερο τεσσάρι της ομάδας πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη. Παράλληλα δεδομένο είναι το ενδιαφέρον για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος δεν είναι καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στον Ολυμπιακό, αλλά περιμένει και πιθανή πρόταση ανανέωσης από την Μπαρτσελόνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν-σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή»-και πάλι την περίπτωση του Βασίλη Καββαδά. Ο 21χρονος σέντερ είχε αποτελέσει πέρσι μήλο της έριδος μεταξύ «αιωνίων» όμως δεν πήγε πουθενά καθώς οι απαιτήσεις του Πανιωνίου κρίθηκαν υπερβολικές. Φέτος δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής στον Πανιώνιο και δεν έκανε καλή σεζόν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ωστόσο, έχοντας συνεργαστεί μαζί του στον Πανιώνιο, εκτιμά το ταλέντο και τις προοπτικές του και θα τον ήθελε στην ομάδα. Ο Καββαδάς έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους «κυανέρυθρους» και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Ίσως, δε, χρειαστούν πολύ λιγότερα χρήματα για μια τέτοια μεταγραφή, αφού του χρόνου ο παίκτης μένει ελεύθερος, όπως συνέβη φέτος με Παππά και Γιάνκοβιτς.

Σε ό,τι αφορά στον Κάιλ Χάινς, η απάντησή του αναμένεται από μέρα σε μέρα, ίσως και από ώρα σε ώρα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρότασή του, διετές συμβόλαιο με 2 εκατ. δολάρια συνολικά, και περιμένει, αλλά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προσφέρει περίπου 500.000 περισσότερα και φέρεται να έχει το προβάδισμα.

Επαφή με τον Βασίλη Σπανούλη, που εκπροσωπείται από τον ίδιο μάνατζερ με τον Αμερικανό σέντερ (Μίσκο Ραζνάτοβιτς), θα γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα επιστρέψει από τη Λάρισα. Επόμενος στη σειρά ανανεώσεων είναι ο Έισι Λο, ενώ ανοικτό παραμένει το θέμα του Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x