Stoiximan Super League

Περιμένει και ο Πουλίδο!

Να μπει ένα τέλος στις δικαστικές διαμάχες και να επανέλθει σε αγωνιστικό ρυθμό επιθυμεί ο Άλαν Πουλίδο, όπως έγραψε ο ίδιος στο Twitter.

Πως και πως περιμένει ο Άλαν Πουλίδο να λήξει η δικαστική διαμάχη που έχει με την Τίγκρες και να παίξει ξανά ποδόσφαιρο, όπως τόνισε μέσω Twitter!

Όπως είναι φυσικό, η υπόθεση αυτή έχει... αποτραβήξει τον 24χρονο επιθετικό από τους αγωνιστικούς χώρους, καθώς έχει να προπονηθεί με ομάδα από το καλοκαίρι όταν και ήταν μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

«Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι να φύγω από τις δικαστικές διαμάχες και να παίξω ποδόσφαιρο. Αυτό θέλω περισσότερο, για να συνεχίσω το όνειρό μου», ήταν το «τιτίβισμα» του Μεξικανού επιθετικού.




Μάλιστα, αυτή η διαδικτυακή τοποθέτηση του Πουλίδο ενδεχομένως να «ενισχύει» περισσότερο τους ισχυρισμούς των συμπατριωτών του, οι οποίοι νωρίτερα μέσα στη μέρα θεωρούν «κλεισμένο» τον 24χρονο φορ από τον Ολυμπιακό, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x