Βόλεϊ

Ιβάν Σαββίδης: «Δεν θέλουν να κερδίζει άλλος, αλλά μόνο αυτοί» (video)

Στην υποδοχή της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ βρίσκεται και ο Ιβάν Σαββίδης που σχολίασε με καυστικό τρόπο τα επεισόδια στο κλειστό του Ρέντη μετά τη λήξη του αγώνα.

Υποδοχή ηρώων περιμένει τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλητές μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού και συνολικές νίκες 3-2.

Στο αεροδρόμιο περιμένουν τους πρωταθλητές Ελλάδας περίπου 1.000 οπαδοί της ομάδας, αλλά δεν είναι μόνο αυτοί.

Παρόντες είναι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, αλλά και ο πρόεδρος του ΑΣ, Θανάσης Κατσαρής. Ακόμα, παρών είναι και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ και μέλος του ΔΣ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Για τη συνέχεια έχει προγραμματιστεί ήδη έξοδος σε νυχτερινό κέντρο της πόλης, στην οποία αναμένεται να είναι και ο Ιβάν Σαββίδης.

Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλειστό του Ρέντη μετά τη λήξη του αγώνα: «Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα σε μία μέρα. Η αίσθηση είναι ότι αυτοί δε θέλουν να κερδίσει κάποιος άλλος το πρωτάθλημα εκτός από αυτούς. Δεν γίνεται έτσι. Πρέπει να μάθεις να χαίρεσαι ενδεχομένως και με τη χαρά του αντιπάλου. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η εποχή θα έρθει, παρότι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ήταν ντροπή να βλέπω αυτά που έγιναν σήμερα μέσα στο κλειστό γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x