Stoiximan Super League

Περιμένοντας τον Διαμαντάκο

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα και ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα είναι ο Δημήτρης Διαμαντάκος του Ολυμπιακού, τον οποίο ξέρει πολύ καλά ο Γιάννης Πετράκης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κινηθεί σίγουρα για έναν φορ και από τους παίκτες που αρέσουν πολύ στους ανθρώπους του συλλόγου είναι ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

Ο 21χρονος επιθετικός βρίσκεται στις ΗΠΑ με την αποστολή του Ολυμπιακού, ενώ στο πρώτο φιλικό σκόραρε, σημειώνοντας το δεύτερο από τα τρία τέρματα των «ερυθρόλευκων» κόντρα στη Μίλαν.

Οι Γιαννιώτες περιμένουν να δουν αν σχεδιάζουν οι Πειραιώτες να δώσουν τον παίκτη εκ νέου δανεικ;o, καθώς πέρυσι παραχωρήθηκε στον Εργοτέλη και πρόπερσι σε Πανιώνιο και Άρη.

Μάλιστα, τον Διαμαντάκο τον γνωρίζει πολύ καλά ο Γιάννης Πετράκης, καθώς συνεργάστηκαν την περυσινή σεζόν μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, όταν και λύθηκε το συμβόλαιο του 55χρονου τεχνικού με τους Κρητικούς.

Τη σεζόν 2013-14 πραγματοποίησε 25 εμφανίσεις στη Superleague, οι οποίες συνοδεύτηκαν με εννέα γκολ, ενώ πέτυχε ένα και στο Κύπελλο, όπου έπαιξε δύο φορές. Το 2012-13 έπαιξε σε 21 ματς του πρωταθλήματος και ένα του Κυπέλλου, αλλά δεν πέτυχε κάποιο γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x