Stoiximan Super League

Περιμένοντας τον Ιβάν

Έντονα προβληματισμένος από τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Έξαλλο το αφεντικό της ΠΑΕ, έρχεται με… άγριες διαθέσεις μέχρι την Τετάρτη. Δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις πριν το ματς με την Μπενφίκα

Η τέταρτη συνεχής εκτός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ πιθανώς να επιφέρει εξελίξεις στην ομάδα. Ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται, για το νέο στραβοπάτημα της ομάδας του και στις τηλεφωνικές επαφές που είχε με τους συνεργάτες του πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν έξω φρενών. Το αφεντικό της ΠΑΕ θεωρεί πως οι ευθύνες που βαραίνουν όλους στην ομάδα για την κατρακύλα των τελευταίων αγωνιστικών είναι πολλές και με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, που αναμένεται μέχρι την Τετάρτη, θα υπάρξουν εξελίξεις.

Πάντως οι όποιες αποφάσεις φαίνεται πως δεν θα ληφθούν πριν τον πρώτο αγώνα των «32» του Europa League απέναντι στην Μπενφίκα την προσεχή Πέμπτη στην Τούμπα. Ο λόγος είναι πως κάτι τέτοιο μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα. Οι εξελίξεις αναμένονται μετά το παιχνίδι με τους «αετούς», ειδικά-δε-αν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό.

Πάει η διαφορά

Ο ΠΑΟΚ είδε μέσα σε λίγες εβδομάδες τη διαφορά που είχε από τους διώκτες του να εξανεμίζεται. Οι τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες του «Δικεφάλου του Βορρά» είχαν σαν αποτέλεσμα να πλησιάσουν Ατρόμητος, Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης. Έτσι αν άρχιζαν τώρα τα play offs οι Θεσσαλονικείς και ο Ατρόμητος θα είχαν από έναν πόντο στην ειδική βαθμολογία και οι «πράσινοι» με τους Αρκάδες κανέναν.

Απουσίες και επιστροφές

Από σήμερα στον ΠΑΟΚ μαζεύουν τα κομμάτια τους και στρέφουν την προσοχή στο ματς της Πέμπτης με την Μπενφίκα στην Τούμπα (20:00). Ο Χουμπ Στέφενς δεν υπολογίζει στους Νάτχο, Χούσεν και Μάρτενς, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής έχοντας παίξει ήδη φέτος στο Europa League με Ρούμπιν, Άγιαξ και Άλκμααρ. Αντίθετα, υπολογίζονται οι άλλοι τρεις νεοαποκτηθέντες, Μαντούρο, Γκσπούρνινγκ και Ινσαουράλδε, όχι όμως και ο Βίτορ που θα προσπαθήσει να προλάβει τη ρεβάνς στις 27 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x