Stoiximan Super League

Περιμένουν την απόφαση στον ΟΦΗ

Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα των πρώην προέδρων του ΟΦΗ κατά της Superleague, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει θέση υπέρ της Λίγκας, με τις δύο πλευρές, μάλιστα, να χρησιμοποιούν τον ίδιο δικηγόρο.

Εκδικάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου η αίτηση για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Superleague που κατέθεσαν οι πρώην πρόεδροι του ΟΦΗ. Έξαλλοι οι Κρητικοί με την απόφαση του Παναθηναϊκού να πάρει θέση στην εκδίκαση και από το γεγονός ότι η Λίγκα και οι «πράσινοι» χρησιμοποίησαν κοινό δικηγόρο.

Συγκεκριμένα, οι αδερφοί Βατσινά και οι Μανώλης Βρέντζος και Γιάννης Κουράκης κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της διοργανώτριας αρχής, προκειμένου να "παγώσουν" οι οφειλές που «πνίγουν» τον ηρακλειώτικο σύλλογο. Η εκδίκαση ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Τετάρτη, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει θέση υπέρ της Superleague. Μάλιστα, η ματαίωση διαφόρων πτήσεων, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, απέτρεψαν τον νομικό να μεταβεί στην Κρήτη, με τη Λίγκα τελικά να χρησιμοποιεί τον ίδιο δικηγόρο με το «τριφύλλι».

Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό των Κρητικών, που τόνιζαν ότι «έπεσαν οι μάσκες», ενώ έκαναν και λόγο για «ανοικτή πρόκληση» την οποία δέχεται ο σύλλογος.

Πλέον, οι «ασπρόμαυροι» αναμένουν να βγει η απόφαση της εκδίκασης, ωστόσο εξέφρασαν την απαισιοδοξία τους, καθώς υποστήριξαν ότι «οι πιθανότητες είναι εις βάρος του ΟΦΗ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x