Στίβος

«Περιμένω γενναία απόφαση, διαφορετικά θα αποχωρήσω»

Δεν πρόκειται να προβεί σε αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του ΣΕΓΑΣ ο πρόεδρος του κ. Παναγόπουλος, όπως δήλωσε, ενώ τόνισε ότι θα παραιτηθεί εφόσον το κράτος δεν αυξήσει την επιχορήγηση.

Στην ανάγκη που έχουν τα ερασιτεχνικά αθλήματα για μεγαλύτερη επιχορήγηση από το κράτος αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος μέσω της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Επιπλέον, ζήτησε τη βοήθεια του Πρωθυπουργού, του Υπουργού Αθλητισμού και του Υφυπουργού Αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού και ενημέρωσε ότι θα αποχωρήσει αποχωρήσει στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το συγκεκριμένο, αλλά και ότι δεν πρόκειται να παύσει η διεξαγωγή αγώνων.

«Αθλητισμός είναι οι αγώνες. Οι αθλητές είναι οι πρωταγωνιστές και δεν έχουμε δικαίωμα να τους στερήσουμε τους αγώνες», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο χρόνος περνάει, πρέπει να πάρουν αυτή τη γενναία απόφαση. Αν στους επόμενους δύο μήνες δεν την έχουν πάρει, τότε θα δούμε δυσάρεστα πράγματα. Προσωπικά σκέφτομαι, εφόσον δεν υπάρξει κάτι από την Πολιτεία, να αποχωρήσω», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x