Ελλάδα

Περπέρογλου: «Ευλογία να παίζεις στον Ολυμπιακό»

Ευλογημένος που ανήκει στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου προσθέτοντας πως η ομάδα του έχει τους καλύτερους οπαδούς. «Να επιστρέψουμε με το Διηπειρωτικό», πρόσθεσε.

Ο Στράτος Περπέρογλου έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας από τη μακρινή Βραζιλία για τον διπλό τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, την ευκαιρία που δίνει το ταξίδι αυτό στην ανανεωμένη ομάδα του να «δέσει», αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού.

«Σας ξαναγράφω, αλλά αυτή τη φορά πολύ μακριά από την πατρίδα. Είμαι στη Βραζιλία με τους συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό για να αντιμετωπίσουμε την Πινιέιρος Σκάι από το Σάο Πάουλο στην αναβίωση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Είναι ένας ξεχωριστός τρόπος για να αρχίσει η σεζόν για μας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα λάβουμε μέρος σε αυτό τον αγώνα. Δεν είχα πολλές ευκαιρίες να μάθω πράγματα για το μπάσκετ στη Λατινική Αμερική και τώρα θα έχω την ευκαιρία.

Δεν μπορώ να πω ότι γνωρίζω πολλά για τους αντιπάλους μας, αλλά είμαι σίγουρος πως θα πρόκειται για μία δυνατή ομάδα. Αυτό το στηρίζω στο γεγονός ότι η Βραζιλία έχει δυνατή ομάδα και πάντα μου άρεσαν οι παίκτες από αυτή τη χώρα που έχουν έρθει για να παίξουν στην Ευρωλίγκα. Ίσως στην ομάδα της Πινιέιρος να μας περιμένει ο επόμενος Μαρσελίνιο Χουέρτας ή Τιάγκο Σπλίτερ. Και για να είναι αυτή η ομάδα η κορυφαία στη Λατινική Αμερική, πρέπει να είναι καλή.

Χαιρόμαστε που φέρνουμε το όνομα του Ολυμπιακού στους φιλάθλους της Βραζιλίας. Ξέρω πως αρκετοί παρακολουθούν κι εδώ την Ευρωλίγκα και γνωρίζουν τον Ολυμπιακό, κάτι που κάνει ακόμη πιο διασκεδαστική αυτή την επίσκεψη για μας. Φυσικά, όπως και σε κάθε ταξίδι μας, θα έχουμε κάποιους φιλάθλους στο πλευρό μας. Πάντα με εντυπωσιάζει να βλέπω οπαδούς μας όπου και να πηγαίνουμε, ακόμη και στην άλλη άκρη της γης. Είναι ευλογία να παίζεις για τον Ολυμπιακό. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς.

Ένα από τα καλύτερα στοιχεία του ταξιδιού αυτού είναι η ευκαιρία που έχουμε να βρεθούμε πιο κοντά σαν ομάδα. Όποιος έχει δει τον Ολυμπιακό να παίζει ξέρει τι έχει κάνει αυτή την ομάδα τόσο καλή όλα αυτά τα χρόνια. Είναι η ομοιογένεια και η χημεία. Φέτος ήρθαν στην ομάδα κάποια νέα παιδιά. Ήρθαμε εδώ με τον Σίμονς, τον Πέτγουεϊ, τον Λοτζέσκι, τον Μπέγκιτς, τον Ντάνστον, τον Αγραβάνη και τον Χριστοδούλου, κάτι που μας δίνει περισσότερο χρόνο να δεθούμε. Αυτές οι εμπειρίες, οι πτήσεις, η βόλτα στα αξιοθέατα, τα γεύματα, θα μας δημιουργήσουν καλό κλίμα. Θα βγάλουμε καινούρια εσωτερικά αστεία, καινούρια παρατσούκλια και πολλές ιστορίες που θα μας φέρουν πιο κοντά και στο γήπεδο. Ίσως και να σας πω κάποιες από αυτές τις ιστορίες την άλλη φορά.

Δεν ξέρω πόσοι από σας θα δείτε τα παιχνίδι μας, ειδικά δεδομένου ότι υπάρχει διαφορά έξι ωρών από την Αθήνα, αλλά ελπίζω να απολαύσετε τους αγώνες. Είναι για μας κάτι σαν το τελευταίο μεγάλο τεστ πριν την έναρξη της Ευρωλίγκας. Τι καλύτερο από το να επιστρέψουμε στην Αθήνα με το Διηπειρωτικό Κύπελλο;
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x