Euroleague

Πέσιτς: «Προσοχή σε Παππά και Γιάνκοβιτς»

Ιδιαίτερη προσοχή στους Νίκο Παππά και Βλάντο Γιάνκοβιτς συνέστησε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, ενόψει της αναμέτρησης της Μπάγερν Μονάχου με τον Παναθηναϊκό, για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό, με τον προπονητή της Μπάγερν Μονάχου να εστιάζει περισσότερο στους φορμαρισμένους Παππά και Γιάνκοβιτς.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα, με μεγάλη ιστορία. Έχουν έναν τρομερό προπονητή και ξέρω πως πρόκειται να μας αντιμετωπίσουν. Θα πρέπει να προσέξουμε περισσότερο τους Νίκο Παππά και Βλάντο Γιάνκοβιτς. Και οι δύο βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να πιεστούμε αρκετά, εάν θέλουμε να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να εφαρμόσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο», δήλωσε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Από την πλευρά του, ο Άντον Γκαβέλ είπε: «Ανυπομονώ για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα με την Μπάγερν Μονάχου. Μετά την ήττα μας στο γερμανικό πρωτάθλημα, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε πολύ καλύτερη εμφάνιση κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία, αλλά ξέρουμε τι να περιμένουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x