Super League 2

Πετάει… για ΑΕΚ ο Τζεμπούρ

Το μόνο εμπόδιο για να συζητήσει ουσιαστικά την επιστροφή του στην ΑΕΚ ξεπερνά ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός πετάει για Αγγλία, ώστε να λύσει το συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ και να μείνει ελεύθερος.

Την πιο βασική προϋπόθεση για να κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων με την ΑΕΚ ετοιμάζεται να διευθετήσει ο Ραφίκ Τζεμπούρ.

Από την πλευρά της «Ένωσης» έχει διαμηνυθεί εδώ και καιρό στον Αλγερινό ότι τον θέλει, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει η μεταγραφή του είναι να μείνει και τυπικά ελεύθερος από τη Νότιγχαμ.

Κάτι τέτοιο λοιπόν φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ στο να συμβεί. Κι αυτό διότι ο αγγλικός σύλλογος δείχνει να εγκαταλείπει τη στάση που εξέφρασε πρόσφατα ο προπονητής Στιούαρτ Πιρς (ότι κάθε παίκτης που θα αποχωρήσει πρέπει να φέρει χρήματα) και κάλεσε τον Τζεμπούρ να βρουν λύση, ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του.

Έτσι, ο Αλγερινός θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της διοίκησης κι εφόσον αποδεσμευτεί και τυπικά, θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την ΑΕΚ. Εκεί όπου είναι δεδομένη η επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη να επιστρέψει, παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει και από τους ΑΠΟΕΛ και Ατρόμητο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x