Ισπανία

Πέταξαν μπανάνα στον Άλβες και… την έφαγε!

Επιτέλους, κάποιος το έκανε! Ο Ντάνι Άλβες έδωσε την καλύτερη απάντηση στους ρατσιστές που πετούν μπανάνες στα γήπεδα. Γιατί αυτή που έπεσε στο Μαδριγάλ τη σήκωσε και με απόλυτη ψυχραιμία… την έφαγε.

Δυστυχώς τα παραδείγματα είναι πολλά. Σε γήπεδα ανά τον κόσμο οπαδοί προσπαθούν να βγάλουν τα ρατσιστικά τους κόμπλεξ, πετώντας μπανάνες και θέλοντας να πικάρουν τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές.

Και ο Ντάνιελ Άλβες έδωσε την κατάλληλη απάντηση σε όλους αυτούς. Και η κίνησή του αποτελεί παράδειγμα και για το πώς θα πρέπει να αντιδρούν οι συνάδελφοί του σε ανάλογα περιστατικά (γιατί ας μην γελιόμαστε, αυτή η αστειότητα θα συνεχίσει να γίνεται).

Διότι την ώρα που ο Βραζιλιάνος πήγαινε να εκτελέσει το κόρνερ και είδε μπροστά στα μάτια του μια μπανάνα, ούτε σάστισε, ούτε διαμαρτυρήθηκε, ούτε τίποτα. Την σήκωσε, έφαγε την μισή και με απίθανη ψυχραιμία –για την προκειμένη κατάσταση- έστειλε το μήνυμά του.

Φυσικά, όλο το Μαδριγάλ τον χειροκρότησε για την κίνησή του, πέραν λογικά απ' τον... φίλαθλο που προκάλεσε το όλο συμβάν.



inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x