Βόλεϊ

Πέταξε για το όνειρο ο Ολυμπιακός! (pics)

Με σκοπό να ολοκληρώσουν τον άθλο και να επιστρέψουν στον Πειραιά με την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα του τμήματος ταξίδεψαν στην Προύσα τα κορίτσια του Ολυμπιακού για τον τελικό του Challenge Cup.

Δεν είναι μόνο η νίκη που πήραν στον πρώτο τελικό, αλλά κυρίως ο τρόπος που το κατάφεραν, που στέλνει τα κορίτσια του Ολυμπιακού με αισιοδοξία στον επαναληπτικό τελικό κόντρα στην Μπούρσα.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ταξίδεψε το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης με προορισμό την Προύσα, όπου το Μ. Σάββατο (15/4 – 16:00) τους περιμένει το μεγαλύτερο ραντεβού στην ιστορία του τμήματος: ο δεύτερος τελικός του Challenge Cup.

Μια μέρα μετά την επική ανατροπή επί της τουρκικής ομάδας, οι «ερυθρόλευκες» ταξίδεψαν με αισιοδοξία και σιγουριά στη γειτονική χώρα, έτοιμες να κάνουν πράξη αυτό που τους ζήτησαν χθες οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο κατάμεστο κλειστό του Ρέντη. Να επιστρέψουν στον Πειραιά με την ευρωπαϊκή κούπα.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ready to take off! ???????????????????? #osfp #osfpgr #olympiacos #olympiacossfp #volley #volleyball #CEVChallengeCupW #final #letsdothis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x