DOWNLOAD APPS

Πέθανε ο Στάθης Ψάλτης

Έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο αγαπημένος ηθοποιός, Στάθης Ψάλτης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών…

Πέθανε ο Στάθης Ψάλτης

Από το βράδυ της Κυριακής, ο Στάθης Ψάλτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική, καθώς οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι χρήζει διασωλήνωσης.

Ωστόσο, ο αγαπημένος ηθοποιός δεν παρουσίασε απολύτως κανένα σημάδι βελτίωσης και επιβεβαιώθηκαν οι δυσοίωνες προβλέψεις των γιατρών: ο Στάθης Ψάλτης «έφυγε» από τη ζωή στις 14:25 στον Άγιο Σάββα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star.

Το θαύμα που όλοι περίμεναν δεν έγινε και μιας και, σύμφωνα με όσα έχουν πει οι γιατροί η ζωή του κρεμόταν από μια κλωστή. Η μάχη που έδινε εδώ και αρκετά χρόνια με την επάρατη νόσο ήταν πολύ σκληρή για τον 66χρονο καλλιτέχνη, ο οποίος είχε συμπληρώσει έναν μήνα νοσηλείας στο αντικαρκινικό νοσοκομείο και δεχόταν με υπομονή και σθένος τις ανακουφιστικές ιατρικές παρεμβάσεις.

Αν και αρχικά η πάλη με τον καρκίνο του πνεύμονα ήταν ελεγχόμενη, τελικά έγινε άνιση όταν εντοπίστηκαν μεταστάσεις. Παρόλα αυτά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου εξάντλησε κάθε «όπλο» που είχε στη θεραπευτική φαρέτρα του για να βοηθήσει τον ασθενή.

Ανεξάντλητα είναι αντιθέτως, όλες αυτές τις εβδομάδες, τα αποθέματα αγάπης και συμπαράστασης της συζύγου του, των οικείων του και των φίλων του που βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του.

H φιλμογραφία του Στάθη Ψάλτη

1990 Ο εραστής Στάθης Μπιρμπιτσόλης
1989 Απαγωγή στα τυφλά Στάθης Καραπίδας
1989 Και δειλός και τολμηρός Μάρκος Τρέμουλας
1989 Ο πανταχού παρών Λάζαρος Λαζάρου
1989 Ο πρωτάρης μπάτσος και η τροτέζα Στάθης Ξετρύπης
1989 Τρελάδικο πολυτελείας Στάθης Ξετρύπης
1988 Ο καβαλάρης των F.M. Stereo Στάθης Παπαστάθης
1988 Ακαταμάχητος πιλότος Αλέξης Τόμπρας
1988 Ένας αλλά Λέων Στάθης Φρουτάκης
1988 Ξενοδοχείο Kastri Τιμόλαος Χατζητιμολάου
1988 Ο μεγάλος παραμυθάς Χαρίλαος Καραπαύλος
1987 Οι κυβερνήσεις πέφτουνε... αλλά ο Ψάλτης μένει Κάλχας / (υπεύθυνος) / Μάρκος / «αλεξιπτωτιστής» / Μήτσος
1986 Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν Στάθης Τιμόπουλος
1986 Ράκος Νο14 και ο πρώτος μπουνάκιας Ηρακλής Σπίνος
1986 Ψηλός λιγνός και ψεύταρος Πίπης Παρλαπίπας
1985 Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω Μιχάλης Βίδας
1985 Ο ταξιτζής μας Άλκης (τηλεοπτική σειρά)
1984 Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ Στάθης
1984 Μάντεψε τι κάνω τα βράδια Κοσμάς Παπακοσμάς
1983 Καμικάζι αγάπη μου Στάθης Σγουρός
1983 Πέστα βρωμόστομε Στάθης Χρυσοστόμου / πατέρας Στάθη / μητέρα Στάθη / παππούς Στάθη (στο κάδρο)
1982 Βασικά καλησπέρα σας (Οι ραδιοπειρατές) Στάθης Κουμπάρης
1982 Και ο Πρώτος Ματάκιας Σίμος Αυτιάς
1982 Τα σαΐνια Σίσυφος
1981 Είσαι στην ΕΟΚ... μάθε για την ΕΟΚ Τηλεπαρουσιάστρια
1981 Πάμε γιά καφέ;! «Τσίμπλας»
1981 Τα καμάκια Ορφέας
1981 Τροχονόμος Βαρβάρα Αχιλλέας Ταλαίπωρος / Βαρβάρα Ταλαίπωρου / πατέρας Ταλαίπωρος
1980 Γεύση απο Ελλάδα Συνταξιούχος
1980 Ο Κώτσος στην ΕΟΚ Απόψηλος, υπάλληλος Δήμου
1980 Ο παρθενοκυνηγός Μάνος Μπιλάλης
1980 Ο ποδόγυρος Ηρακλής
1979 Οι φανταρίνες Ανθυπασπιστής-εκπαιδευτής
1979 Τα παιδιά της πιάτσας Τηλέμαχος
1972 Διαμάντια στο γυμνό σου σώμα Κοσμηματοπώλης

Πηγή: Star.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ