Τένις

Τσεχ: «Δεν μπορώ να παίξω τένις πια»

Ο φίλος και συμπατριώτης του Ράντεκ Στέπανεκ, Πετρ Τσεχ, αποκάλυψε πως πλέον δεν μπορεί να παίζει τένις και βλέποντας τον 37χρονο κολλητό του, μένει σε επαφή με το άθλημα.

Ο Ράντεκ Στέπανεκ είχε την υποστήριξη του γκολκίπερ της Άρσεναλ Πετρ Τσεχ, που ήταν στο box του, στην πρεμιέρα του χθεσινού του αγώνα με τον Νικ Κύργιο, όπου ηττήθηκε με 3-1 σετ (6-4, 6-3, 6-7, 6-1).

Ο Τσεχ μίλησε μετά τον αγώνα και δήλωσε ότι δεν έχει παίξει τένις από τότε που έκανε επέμβαση στον ώμο του το 2014, και αποκάλυψε ότι αρέσει και στους συμπαίκτες του στην Άρσεναλ να παίζουν. Αυτοί είναι οι Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν και Κίραν Γκιμπς.

inner

«Περιέργως, έχουμε ένα γκρουπ παικτών στην Άρσεναλ, που παίζουν συχνά», είπε και συνέχισε: «Ο Κίραν Γκιμπς και ο Οξ (Τσάμπερλεϊν), όλως περιέργως παίζουν συχνά. Δεν τους έχω δει να παίζουν ακόμα, αλλά παίζουν συχνά και το αγαπάνε».

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ εξήγησε πως πάλεψε με τον τραυματισμό του στον ώμο, ο οποίος τον σταμάτησε από το να παίζει τόσο συχνά, όσο έπαιζε και αποκάλυψε την μεγάλη του αδυναμία στο τένις.

«Το πρόβλημα μου είναι το backhand. Μπορώ να κάνω slice στη μπάλα, αλλά χρησιμοποιώ backhand με τα δύο χέρια και για κάποιο λόγο, το χάνω. Ήταν το χτύπημα που προτιμώ, αλλά όσο μεγάλωνα, σαφώς δεν ίσχυε πια», δήλωσε ο Τσέχος.



Επιμέλεια: Εμμανουέλα Μαρινήτση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x