Γενικά

Πετρούνιας: «Επόμενος μεγάλος στόχος οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο συνεχίζει την αγωνιστική δράση ο Λευτέρης Πετρούνιας, όπως δήλωσε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό.

Την αισιοδοξία που είχε από πριν τους αγώνες, ότι θα επιστρέψει με μετάλλιο απ’ το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τόνισε στο ΣΠΟΡ Fm 94,6 o Λευτέρης Πετρούνιας, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε για τον τρόπο που κατέκτησε την πρώτη θέση, τονίζοντας πως ο στόχος είναι η πρόκριση στην Ολυμπιάδα.

«Ήμουν πολύ αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρω. Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει τη σωστή ώρα, τη σωστή στιγμή. Ήταν η καλύτερη στιγμή μου μέχρι τώρα στους αγώνες που έχω δώσει. Είναι πολύ ανεβασμένο το επίπεδο στους κρίκους, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχει μικρές διαφορές με το Παγκόσμιο», ενώ για τον επόμενο μεγάλο στόχο είπε:

«Ο επόμενος μεγάλος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό στο Μπακού και ο αμέσως επόμενος είναι η πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Ρίο. Ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό δίνει απευθείας πρόκριση στους ολυμπιακούς. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε εκεί. Αν είσαι σε έναν τελικό οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Ο πρώτος μπορεί να βγει όγδοος και ο όγδοος, πρώτος».

Για τις συνθήκες των προπονήσεων είπε: «Δεν είναι καθόλου καλές, εξαρτόμαστε από τον καιρό. Αν έχει ζέστη καιγόμαστε μέσα στο γυμναστήριο. Ουσιαστικά μόνο άνοιξη και φθινόπωρο μπορούμε να προπονηθούμε».

Για τους αυριανούς τελικούς, στους οποίους θα συμμετέχουν οι Βάσω Μιλλούση και Βλάσης Μάρας, τόνισε: «Τίποτα δεν αποκλείεται και οι δύο είναι εξαιρετικοί αθλητές. Μπορούν να καταφέρουν τα πάντα. Είναι θέμα ημέρας, να έχουν καλή ημέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x