Γενικά

Πετρούνιας στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Με μια καλύτερη έξοδο και το ίδιο πρόγραμμα πάμε για χρυσό»

Πεπεισμένος ότι μπορεί να κατακτήσει το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Πεπεισμένος ότι μπορεί να κατακτήσει το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρέπει, πάντως να βελτιώσω την έξοδο. Το πρόγραμμα δεν θα το αλλάξω. Θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε μια βαθμολογία που δεν μπορεί να πάρει άλλος. Με την έξοδο και το πρόγραμμα αυτό η βαθμολογία μπορεί να φτάσει στο 9,2. Αυτό σημαίνει ακόμη και χρυσό», ανέφερε.

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

-εάν περίμενε όταν ξεκινούσε την καριέρα του τις επιτυχίες αυτές:

«Όχι δεν περίμενα. Για να είμαι ειλικρινής το ονειρευόμουν, αλλά δεν περίμενα να το έχω κάνει. Απλά ονειρεύεσαι και ελπίζεις να σου βγει αυτό».

-για το γεγονός ότι βγήκε πρώτος αν και έκανε λάθος στην έξοδο:

«Δεν πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί κάτι αντίστοιχο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκεί είναι πιο αυστηρά τα πράγματα. Πρέπει να είσαι καλύτερος από το καλύτερο για να κερδίσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι και στο Παγκόσμιο με βήμα κέρδισα. Και είναι η έξοδος αυτή καλύτερη από τους άλλους αθλητές.
Πρέπει, πάντως να βελτιώσω την έξοδο. Το πρόγραμμα δεν θα το αλλάξω. Θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε μια βαθμολογία που δεν μπορεί να πάρει άλλος. Με την έξοδο και το πρόγραμμα αυτό η βαθμολογία μπορεί να φτάσει στο 9,2. Αυτό σημαίνει ακόμη και χρυσό».

-για την κόντρα του με τον βραζιλιάνο, Αρτούρ Ναμπαρέτε Ζανέτι με τον οποίο θα τεθεί αντίπαλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως και στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά:

«Χαίρομαι που έχασα στο προ-Ολυμπιακό. Με πεισμώνει και χαίρομαι που έχασα για τόσο λίγο που έκανα λάθος, την στιγμή που εκείνος έκανε ίσως την καλύτερή του εμφάνιση. Μπορούμε να τον κερδίσουμε στη Βραζιλία. Είναι εφικτό».

-εάν τον αγχώνει το γεγονός ότι δεν έχουμε πολλούς Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες:

«Ναι αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι θα δώσω το 150% του εαυτού μου για το καλύτερο. Και εάν πάει κάτι στραβά θα ξέρω ότι θα έχω προσπαθήσει. Και υπό πίεση τα έχω πάει καλά. Ο κόσμος το ξέρει καλά ότι θα το προσπαθήσω».

-για τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν:

«Έχω μπει κανονικά στις προπονήσεις. Ξέρω ότι τραυματισμοί και πόνοι θα υπάρξουν, εάν όμως αυτοί δεν με κρατήσουν εκτός προπονήσεων είμαι καλά. Ας πονάω».

-για την απόφασή του να μην αγωνιστεί μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες:

«Είναι σωστή η απόφαση να αγωνιστώ αλλού πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι ορθή η σκέψη να κατέβεις εκεί απευθείας. Έχοντας τον τίτλο, είναι κάτι καλό για την ψυχολογία σου. Δεν χρειάζεται να φθείρω την εικόνα μου με μια εμφάνιση που δεν είναι έτοιμος».

--τα συναισθήματά του που ήταν πρώτος λαμπαδηδρόμος:

«Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα αυτό. Ό,τι καλύτερο γίνει έχει γίνει στην καριέρα μου. Μακάρι να μπορούσα να το ζήσω και πάλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x