Βόλεϊ

Πετυχημένο τεστ

Με άνεση επικράτησε 4-0 σετ της Κηφισιάς ο Ολυμπιακός σε φιλικό ματς προετοιμασίας στου Ρέντη, ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ των ανδρών.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-0 σετ της Κηφισιάς στου Ρέντη σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ των ανδρών το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους το ματς με τον Άρη στη Μίκρα, αλλά και την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ποσογίλνιτσα στην Αυστρία την επόμενη εβδομάδα. Ο Κώστας Αρσενιάδης, ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ήθελε να δει την κατάσταση του Οστιν.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 στην κανονική διάρκεια, ενώ παίχτηκε και τέταρτο σετ το οποίο έληξε 20-18 υπέρ των νταμπλούχων.

Ο Δημήτρης Καζάζης δεν χρησιμοποίησε τους Χριστοφιδέλη, Γιούρισιτς, αλλά έπαιξε ο Σμαραγδής. Στην Κηφισιά προφυλάχθηκαν, λόγω μικροτραυματισμών, οι Γιοβάνοβιτς, Παπαγγελόπουλος, ενώ απουσιάζει και ο τραυματίας Νικολάκης.


Τα σετ: 25-19, 26-24, 25-19

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης): Πελεκούδας, Τακουρίδης, Μαρούλης, Κλαρκ, Σωτηρίου, Ντιάσκοφ / Στεφάνου (λ), Σμαραγδής, Τζελάτι, Κοκκινάκης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Όστιν, Κόβαλτσουκ, Φερέρα, Ρουμελιωτάκης, Χατζηπροδρόμου, Σουλτανόπουλος / Ταμπουρατζής (λ), Μαντέκας, Κόντας Κυπριανός


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x