Super League 2

Πιάνει δουλειά ο Όγιος

Την πρώτη του προπόνηση με τον Ηρακλή θα κάνει το Σάββατο ο Γκιγέρμο Όγιος με στόχο να μάθει γρήγορα τους παίκτες και να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας.

Ο Αργεντινός προπονητής ενημέρωσε τη διοίκηση του Γηραιού ότι θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο για να πιάσει δουλειά. Η προγραμματισμένη μέρα άφιξης του Όγιος ήταν την Παρασκευή, εξαιτίας όμως ενός οικογενειακού προβλήματος θα βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα το μεσημέρι του Σαββάτου.
Ο νέος τεχνικός του Ηρακλή αναμένεται να έχει την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του και φυσικά θα προπονήσει την ομάδα το απόγευμα. Το ντεμπούτο του Όγιος μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς τη Δευτέρα ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο νέος προπονητής των «κυανόλευκων» τόνισε ότι η θέση του Ηρακλή είναι στη μεγάλη κατηγορία. «Στόχος είναι η άνοδος και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά», δήλωσε ο Αργεντινός.

Στο μεταξύ, στη σύσκεψη της Παρασκευής για τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρηθούν στο ματς με την ομάδα του Βόλου η αστυνομία απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Ηρακλή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x