Αγγλία

«Πιάσαμε πάτο στη Φούλαμ»

Να κάνουν την αυτοκριτική τους και να δουλέψουν σκληρά προτρέπει τους παίκτες της Φούλαμ, ο προπονητής της, Ρενέ Μόλεστιν, με αφορμή τον αποκλεισμό από το FA Cup. «Έχουμε πιάσει πάτο» παραδέχτηκε.

Η ταπεινωτική ήττα της Φούλαμ από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της από τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, δεν είναι το μοναδικό πλήγμα για τη λονδρέζικη ομάδα. Οι «κότατζερς» βρίσκονται επίσης στην τελευταία θέση της Premier League και κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Ο προπονητής της ομάδας μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού και χωρίς να μπορεί να κρύψει την πικρία του, επιχείρησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους:

«Ξέρουμε καλά πως μόνο με τους εαυτούς μας μπορούμε να τα βάλουμε. Στο τέλος της ημέρας, πρέπει να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλο στα μάτια και να πούμε, “Ας σηκωθούμε και ας κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας”. Έχουμε πιάσει πάτο; Πιθανότατα, ναι. Κι αφού έχουμε πιάσει πάτο, τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα, αλλά μόνο καλύτερα, όμως χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ γι’ αυτό», τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε αν φοβάται μια ενδεχόμενη απόλυσή του, απάντησε πως: «Μέχρι να αποφασιστεί τι θα γίνει, εγώ θα προσπαθώ για το καλύτερο στην ομάδα. Δεν ανησυχώ γι’ αυτό το ενδεχόμενο».

Πωλίνα Ψαρομηλίγκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x