F1

Πιέζει τη Red Bull για ανταγωνιστικό μονοθέσιο ο Φερστάπεν

Ο Γιος Φερστάπεν, πρώην πιλότος της Formula1 και πατέρας του Μαξ Φερστάπεν αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν και τις απαιτήσεις του από τη Red Bull.

Τα προβλήματα αξιοπιστίας του φετινού μονοθεσίου της Red Bull έχουν περιορίσει τον Μαξ Φερστάπεν στην έκτη θέση της κατάταξης με μόλις 57 βαθμούς, τη στιγμή που ο έτερος οδηγός της ομάδας, Ντανιέλ Ρικιάρντο έχει πάνω από τους διπλάσιους πόντους.

Στη φετινή αλλά και στην επόμενη σεζόν αναφέρθηκε ο πατέρας του πιλότου της Red Bull, ο οποίος πρόσφατα είχε επιβεβαιώσει και την παραμονή του νεαρού Ολλανδού στην ομάδα.

«Ο Μαξ θέλει να γίνει πρωταθλητής και θα κάνει οτιδήποτε για να κερδίσει. Αυτή τη στιγμή δεν έχει τέτοια ευκαιρία, αλλά θα προσπαθήσει τη φετινή σεζόν να γίνει καλύτερος. Για την επόμενη χρονιά οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Θέλουμε να κερδίζουμε και αν αυτό δεν συμβεί η κατάσταση θα γίνει πολύπλοκη», είπε ο Γιος Φερστάπεν.

Ο πρώην πιλότος διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον Μαξ Φερστάπεν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ferrari για το 2019, όταν λήγει και το συμβόλαιό του με τη Red Bull.

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x