Stoiximan Super League

Πιέζουν για Κάμπελ

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα στη Βρετανία τα οποία καλούν τον Αρσέν Βενγκέρ να ζητήσει την επιστροφή του Κάμπελ στην Άρσεναλ από τον Ιανουάριο.

Στη Βρετανία υπάρχουν δημοσιεύματα τα οποία καλούν τον Αρσέν Βενγκέρ να ζητήσει την επιστροφή του Κάμπελ στην Άρσεναλ από τον Ιανουάριο.

Με αφορμή τα κατορθώματά του Κοσταρικανού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πολλοί θεωρούν ότι θα μπορούσε να έχει μια θέση στο ρόστερ των «κανονιέρηδων».

Μάλιστα χθες υπήρχε δημοσίευμα και για τη δυσφορία των οπαδών της Αρσεναλ για τον Νίκλας Μπέτνερ, όταν μπήκε αλλαγή στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει συζήτηση στο τέλος της σεζόν και για τον Τζόελ Κάμπελ, όπως επιβεβαίωσε και ο Πιερ Ισά χθες, ωστόσο μόνον εύκολη δεν θα είναι η προσπάθεια να τον κρατήσει.

«Θα μιλήσουμε με την Αρσεναλ για τον Τζόελ. Δεν είναι εύκολο να τον κρατήσουμε. Η Αρσεναλ τον έδωσε για να έχει αγώνες. Θα το δούμε και αυτό το θέμα στο τέλος της σεζόν και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε», είπε ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού για τον Κοσταρικανό.

Βέβαια η επιστροφή του Κάμπελς τον Ιανουάριο δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς υπάρχει δέσμευση με τον Ολυμπιακό για παραχώρησή του μέχρι και το τέλος της σεζόν και επειδή για να επιστρέψει στην Αρσεναλ πρέπει να πάρει την άδεια εργασίας.

Με τις συνεχείς παρουσίες στην Εθνική δημιουργεί τις βασικές προϋποθέσεις γι' αυτό, ωστόσο συγκεκριμένη απόφαση δεν υπάρχει ακόμη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x