Ελλάδα

Πηγαίνουν Ιταλία «Κάρα», Κωστένογλου

Εντός της ημέρας θα συναντηθούν τα μέλη του νέου τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ελλάδας, ενώ – σύμφωνα με τη SportDay – Καραγκούνης και Κωστένογλου ετοιμάζουν βαλίτσες για Ιταλία.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο Σέρχιο Μαρκαριάν, αναλαμβάνοντας επί της ουσίας τα καθήκοντά του στην Εθνική Ελλάδας.

Εντός της ημέρας, μάλιστα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη των μελών του νέου τεχνικού επιτελείου της «γαλανόλευκης».

Στη συνέχεια, ο καθένας θα επιφορτιστεί με τις δικές του ευθύνες και αρμοδιότητες για να είναι όλα έτοιμα όταν έρθει η ώρα του μεγάλου ματς με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Νίκος Κωστένογλου θα μεταβούν την Κυριακή στην Ιταλία για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Βερόνα-Ρόμα.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να έρθουν αντιμέτωποι αρκετοί από τους… Ιταλούς διεθνείς, αφού στις δύο ομάδες ανήκουν οι Χριστοδουλόπουλος, Μόρας, Ταχτσίδης, Μανωλάς, Τοροσίδης και Χολέμπας.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Εθνικής και ο βοηθός του Μαρκαριάν επιθυμούν να διαπιστώσουν από κοντά σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της «γαλανόλευκης».

Από την πλευρά του, ο Ουρουγουανός προπονητής θα δώσει το «παρών» στο κυριακάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x