Γενικά

Στα γραφεία του Ερασιτέχνη για να βρει τον Μπαλτάκο ο Γιαννακόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναζήτησε τον Δημήτρη Μπαλτάκο στα γραφεία του Ερασιτέχνη, αλλά ο τελευταίος ήταν απών.

Στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μετέβη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λίγα λεπτά μετά την παρέμβασή του στον ΣΠΟΡ FM και τις "βολές" κατά του Δημήτρη Μπαλτάκου. Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM, ο Διονύσης Δεσύλλας, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ πήγε στα γραφεία της "μάνας του λόχου", με σκοπό να μιλήσει με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και να του ζητήσει τις αποδείξεις, τις οποίες ισχυρίστηκε όχι έχει, σχετικά με τη σοβαρή καταγγελία που έκανε το πρωί.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Μπαλτάκος υποστήριξε, μέσω της γραπτής του δήλωσης το πρωί, το εξής: "Στις 3 Μαΐου μου ζητήθηκε από την τριμελή επιτροπή να μην υπογράψουμε κανενός είδους έγγραφο για ανέγερση γηπέδου στο Γουδή και το αντάλλαγμα θα ήταν να ‘’έμπαινα μπροστά’’ στο επόμενο Δ.Σ. Φυσικά αρνήθηκα, καθώς δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες, αλλά ο Παναθηναϊκός". Παράλληλα, τόνισε ότι έχει αποδείξεις για όλα αυτά.

Ο κ. Γιαννακόπουλος τον αναζήτησε για να του ζητήσει αυτές τις αποδείξεις. Ο πρόεδρος του Α.Ο, όμως, δεν ήταν στο γραφείο του, καθώς έλειπε λόγω υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού να αποχωρήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x