Βόλεϊ

«Πικρή» νίκη για Κηφισιά

Δε χάρηκαν και πολύ τη φιλική νίκη επί της ΑΕΚ στην Κηφισιά.

Μπορεί η ομάδα των βορείων προαστίων να επικράτησε με 2-1 σετ των «κιτρινόμαυρων» στο Ζηρίνειο, όμως έχασε τον Νεμάνια Ράντοβιτς.

Ο Σέρβος διαγώνιος τραυματίστηκε στους χιαστούς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και έλυσε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο, αναχωρώντας για την πατρίδα του, οπότε στην Κηφισιά ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του.

Επίσης, ο Νικολάκης των γηπεδούχων τραυματίστηκε στο μάτι.

Οι δυο ομάδες έπαιξαν και τέταρτο σετ στη συνέχεια, το οποίο κέρδισε η ΑΕΚ με 15-9.


Τα σετ: 17-25, 25-20, 25-23)

ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Νικολάκης, Πρωτοψάλτης, Σουλτανόπουλος, Παπαγγελόπουλος, Λένας, Σοάρες ντε Σόουζα / Ταμπουρατζής (λ), Ρούσης, Κούνας, Μουρούτης, Κάπελας

ΑΕΚ (Κλαρούδας): Γκενς, Παγιάν, Πέτρογλου, Μαντέκας, Τόρρες, Καλαϊτζίδης / Γκούζντα (λ), Τοκάνης, Παπακυριακού, Κρέτσης, Παπαδόπουλος


«Είχαμε την ατυχία με τον Ράντοβιτς που μας πηγαίνει πίσω. Το μόνο θετικό είναι ότι βρήκαμε το πρόβλημα και έκανε νωρίς εξετάσεις. Πρέπει να τρέξουμε για να καλύψουμε το κενό», τόνισε ο Κώστας Αρσενιάδης.

«Ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα. Δεν κοιτάω καν το σκορ. Βλέπω ατομικά στοιχεία των παικτών, αλλά και της ομάδας. Έχουμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε», τόνισε, από την πλευρά του, ο Γιώργος Κλαρούδας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x