F1

Πιλότος της F1 έβγαλε σήμερα δίπλωμα! (pic)

Συμμετέχει από τον περασμένο Μάρτιο στη Formula 1, αλλά μόλις σήμερα έβγαλε δίπλωμα οδήγησης. Ο λόγος για τον Μαξ Φερστάπεν, που έγινε 18 και είναι πλέον… νόμιμος.

Είναι από τα πλέον παράδοξα περιστατικά… Ο Μαξ Φερστάπεν συμμετέχει από τον περασμένο Μάρτιο στη Formula 1, αλλά μόλις σήμερα απέκτησε δίπλωμα οδήγησης.

Ο Βελγοολλανδός πιλότος της Toro Rosso συμπλήρωσε σήμερα τα 18 του και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να περάσει το σχετικό τεστ. «Νόμιμος για να οδηγώ, γεννημένος για να τρέχω», έγραψε στο Twitter ο Φερστάπεν, που έγινε ο νεότερος πιλότος στην ιστορία της Formula 1 όταν συμμετείχε στο Grand Prix της Μελβούρνης σε ηλικία 17 ετών και 166 ημερών.

«Είναι υπέροχο που είμαι 18 ετών και πλέον έχω δίπλωμα οδήγησης. Επιτέλους μπορώ να οδηγώ μόνος μου στο δρόμο, αυτό μου δίνει ανεξαρτησία και νιώθω φανταστικά. Ήταν μια ανακούφιση για μένα που πέρασα τις εξετάσεις. Είχα λίγο άγχος μην κάνω κάποιο λάθος, αλλά όλα πήγαν καλά», τόνισε ο Φερστάπεν, που είναι δωδέκατος στο πρωτάθλημα με 32 βαθμούς και καλύτερη την τέταρτη στην Ουγγαρία.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x