Μαχητικά Αθλήματα

Πιο κοντά από ποτέ άλλοτε το Μεϊγουέδερ – ΜακΓκρέγκορ!

Φουντώνουν οι φήμες αλλά και οι ενδείξεις που θέλουν τη μεγάλη μάχη να είναι περισσότερο πιθανή από ποτέ άλλοτε.

Περισσότερο από ποτέ άλλοτε η μάχη μεταξύ του Μεϊγουέδερ και του ΜακΓκρέγκορ είναι πιθανή να πραγματοποιηθεί. Όλα τα ΜΜΕ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κάνουν ιδιαίτερη αναφορά και συνθέτουν το παζλ από τα στοιχεία που κάθε ημέρα έρχονται στη δημοσιότητα.

Η αρχή έγινε από τον Ντάνα Γουάιτ, τον πρόεδρο του UFC, ο οποίος αποδέχθηκε να δώσει τη συγκατάθεσή του στο να πραγματοποιηθεί η μάχη αυτή, εμμέσως πλην σαφώς, κάνοντας τα στραβά μάτια στον Μακ Γκρέγκορ και το αποκλειστικό συμβόλαιο που έχει με το UFC.

Μετά από αυτό ακολούθησαν όλα... Υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο ότι ο ΜακΓκρέγκορ αρχίσει την προετοιμασία για αγώνα. Δημοσιεύματα τα οποία επαληθεύτηκαν, από τον ίδιο. Ο Ιρλανδός μαχητής ανέβασε φωτογραφίες στο instagram από την προετοιμασία του, αφού είχε προηγηθεί μια ανάρτηση με το απλό... «Day 1».

Day 1

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on




Και εάν κάποιοι είχαν αμφιβολίες, αυτές εκμηδενίστηκαν μετά από τις παρακάτω αναρτήσεις...

Solid work today. Sign your end Floyd or you are just a mouth.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on




They say I've got no chance. But they say that every fight.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on




Στην πρώτη από αυτές ο ΜακΓκρέγκορ επιβεβαιώνει άλλες πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει υπογράψει το συμβόλαιο για το μεγάλο παιχνίδι. «Υπέγραψε και τη δική σου πλευρά, Φλόιντ ή είσαι μόνο λόγια;», αναφέρει.

Η πίεση αυτή του Ιρλανδού είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει και αντίδραση... Το ESPN ζήτησε από τον Μεϊγουέδερ να πάρει θέση και εκείνος το έκανε: «Εάν επιστρέψω τότε είναι 90% οι πιθανότητες να γίνει για τον ΜακΓκρέγκορ», απάντησε σε ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο του αμερικανικού ΜΜΕ.

Φυσικά και η απάντηση αυτή δεν είναι τέτοια που μπορεί κάποιος να συμπεράνει ότι το μεγάλο παιχνίδι να γίνει. Ωστόσο όπως τονίζουν τα περισσότερα ΜΜΕ, οι πιθανότητες πλέον είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά, διακρίνοντας ότι η πλευρά του Μεϊγουέδερ είναι περισσότερο θετική στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δράση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x