Γ' Εθνική

Πιο κοντά ο Κατσουράνης

Ο Κώστας Κατσουράνης θεωρείται πως βρίσκεται πιο κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ από τους παίκτες που θέλει να ξαναφέρει στην ομάδα ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Πονοκέφαλοι για Δέλλα εν όψει Τριγλίας.

Η πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη να δημιουργήσει μία πανίσχυρη ΑΕΚ είναι δεδομένη. Μάλιστα επιθυμία του μετά τη μεταβατική φετινή σεζόν είναι να παρουσιάσει ένα πανίσχυρο σύνολο όχι μόνο στη Σούπερ Λίγκα, αλλά από την ερχόμενη σεζόν στη Football League και για το λόγο αυτό ήδη έχουν αποκτηθεί οι Μάνταλος και Φαγέ, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Το πλάνο περιλαμβάνει και την επιστροφή παικτών που έχουν τιμήσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Αυτός που μοιάζει πιο κοντά από όλους στην επιστροφή είναι ο Κώστας Κατσουράνης. Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ λήγει στο τέλος της σεζόν και φέρεται να έχει ωριμάσει μέσα του η ιδέα της επιστροφής στην «Ένωση», έστω και στη δεύτερη κατηγορία, με διετές συμβόλαιο για να την οδηγήσει στη Σούπερ Λίγκα και να μπει μαζί της στο νέο γήπεδο. Κάποιοι δεν διστάζουν να τονίζουν πως θα αποτελεί έκπληξη αν ο 34χρονος άσος ΔΕΝ ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Ανησυχία για την επίθεση

Πέντε μέρες απέμειναν για το ντέρμπι κορυφής με την ισόβαθμη (έστω και με ματς παραπάνω) Τριγλία Ραφήνας στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ και ο Τραϊανός Δέλλας βλέπει τους δύο βασικούς επιθετικούς του στα πιτ. Μπρέσεβιτς και Ντ’ Ακόλ δεν προπονήθηκαν ούτε χθες και μεγαλώνει η ανησυχία στο τεχνικό τιμ, που έχει μεν διαθέσιμο από χθες τον Μιχάλη Παυλή αλλά η μακρά αποχή του ενέχει ρίσκο για την ετοιμότητά του. Εφόσον δεν καταφέρει να είναι έτοιμος ο Κροάτης ή ο Βραζιλιάνος ή και αμφότεροι, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για τη 18άδα σε έναν (ή και τους δύο) εκ των Ράμα και Τσιρίλο. Σήμερα θα φανεί η ετοιμότητα του Πλατέλλα που ίσως επανεμφανιστεί την Κυριακή μετά τον τραυματισμό του στον αυχένα, ενώ δεδομένα θα λείψουν οι Ανάκογλου και Τσουμάγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x