Stoiximan Super League

Πήρε δύο η Βέροια

Την απόκτηση των Πέδρο Άρσε και Δημήτρη Χομσιόγλου ανακοίνωσε η Βέροια, με τον πρώτο να επιστρέφει στην ομάδα της Ημαθίας μετά από έναν χρόνο.

Παίκτες της Βέροιας θα είναι για την επόμενη σεζόν οι Πέδρο Άρσε και Δημήτρης Χομσιόγλου, οι οποίοι συμφώνησαν σε όλα με τον σύλλογο της Ημαθίας.

Ο Άρσε επέστρεψε στην Βέροια μετά από έναν χρόνο, κατά τον οποί αγωνίστηκε σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και Καβάλα, ενώ ο Χαμσιόγλου αποκτήθηκε για να ενισχύσει την θέση κάτω απ’ τα δοκάρια.

Ο 23χρονος Μεξικανός μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα της Βέροιας. Βρίσκομαι ενάμιση χρόνο στην Ελλάδα και πιστεύω ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά θα συμβάλλω και εγώ τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας».

inner

Ο 25χρονος τερματοφύλακας απ’ την μεριά του σχολίασε: «Είναι μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια που ανήκω στην ομάδα της Βέροιας, μια ομάδα με τεράστια ιστορία. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και υπόσχομαι με πολύ σκληρή δουλειά να συμβάλλω και εγώ στην προσπάθεια όλων για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x