Βόλεϊ

Πήρε Φιλίποφ ο Ολυμπιακός

Την επιστροφή του Ντίμα Φιλίποφ στα «ερυθρόλευκα» ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, λίγες ώρες μετά το αναμενόμενο «διαζύγιο» με τον Κώστα Προύσαλη. «Επιστρέφω σπίτι μου» είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Με τον Ντίμα Φιλίποφ στην πάσα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την επόμενη σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον διεθνή πασαδόρο -που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μεξικό για τις υποχρεώσεις της Εθνικής στο World League- δύο χρόνια μετά την προηγούμενη θητεία του.

Η ανακοίνωση:
«Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ντίμα Φιλίποφ. Ο διεθνής πασαδόρος που επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στην ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια.

Ο Ντίμα Φιλίποφ γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1990 στο Λουγκάνσκ της Ουκρανίας έχει ύψος 1.98, είναι βασικός πασαδόρος της Εθνικής Ελλάδος και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Πολωνική Γιαστρέμπσκι.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) ο Ντίμα Φιλίποφ σχολίασε: «Πρώτα από όλα νιώθω τον Ολυμπιακό σαν την οικογένειά μου και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου. Έζησα τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου στον Ολυμπιακό και ελπίζω και είμαι σίγουρος ότι θα τις ξαναζήσουμε όλοι μαζί. Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον κ. Πιάτσα με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία στην Πολωνία. Τέλος όσον αφορά τον κόσμο του Ολυμπιακού, θέλω να επισημάνω ότι τα χρόνια που δεν ήμουν στην ομάδα ένιωθα την ζεστασιά του και ανυπομονούσα να ξανανιώσω την ατμόσφαιρα στο Ρέντη! Σας χρειαζόμαστε!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x