Γ' Εθνική

Πήρε Φυσέκη ο Άρης

Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Γιάννη Φυσέκη από τον Άρη, καθώς ο σύλλογος έβγαλε ανακοίνωση. «Η προσωπική επιτυχία του κάθε ποδοσφαιριστή βασίζεται στην ομάδα», δήλωσε.

Από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στον Άρη.

Ο Γιάννης Φυσέκης ανήκει από το μεσημέρι της Δευτέρας στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, που έκανε τη σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της και ο παίκτης αναμένεται το απόγευμα να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Οι «κίτρινοι» ήταν σε αναζήτηση τερματοφύλακα μετά την απόφαση του Δημήτρη Καρατζιοβαλή να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το να θα συνεχίσει να προπονεί τους υπόλοιπους πορτιέρο του Άρη.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Γιάννης Φυσέκης, δήλωσε στο www.arisfc.gr:«Η προσωπική επιτυχία του κάθε ποδοσφαιριστή βασίζεται στην ομάδα. Οπότε προέχει η ομάδα».

Η ανακοίνωση

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Φυσέκη.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας και, μετά την συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Μάλιστα, το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Ο Γιάννης Φυσέκης γεννήθηκε στις 10/10/1985 στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, έχει ύψος 1,97 και βάρος 85 κιλά.

Τα νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την καριέρα του από την Δόξα Τριλόφου. Επόμενος σταθμός ήταν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Το καλοκαίρι του 2006 μεταγράφηκε στην Α.Ε.Κ. Στα τρία χρόνια της παραμονής του παραχωρήθηκε με υποσχετική στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στη Λαμία και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ακολούθησαν ο Π.Α.Ο.Ν.Ε. (2009) και ο Πανσερραϊκός, μέχρι να επιστρέψει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όπου αγωνίζονταν μέχρι πρότινος.

Ο Γιάννης Φυσέκης είναι πτυχιούχος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής, ενώ κάνει διδακτορικό στη Νευροβιολογία στο Πανεπιστήμιο Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x