Βόλεϊ

Πήρε Γκάνο ο Άρης

Στον Άρη θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο η Κέισι Γκάνο.

Οι «κιτρινόμαυρες» ανακοίνωσαν την Τρίτη την απόκτηση της Καναδής διαγώνιου για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθούν σε μια νευραλγική θέση στην προσπάθεια τους για διάκριση στο νέο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Η 23χρονη έχει ύψος 1.90 και είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Trinity Western University, ενώ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός της αμερικανικής χώρας.

Η ίδια τόνισε πως: «Είμαι ενθουσιασμένη που έρχομαι να παίξω σε ένα τόσο όμορφο και ιστορικό μέρος σαν την Ελλάδα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα ράντσο σε μια μικρή αγροτική πόλη της Αλμπέρτας και θα είναι πολύ διαφορετικό να είμαι σε μία πόλη, όπως η Θεσσαλονίκη.

Σπούδασα στο πανεπιστήμιο Φιλοσοφία και είμαι χαρούμενη που θα έρθω στην Ελλάδα, το μέρος όπου γεννήθηκε η φιλοσοφία. Είμαι παθιασμένη με τους ανθρώπους και τα μέρη από τα οποία προέρχονται και ανυπομονώ να μάθω για την κουλτούρα της Ελλάδας. Το να παίζω βόλεϊ είναι μια φοβερή ευκαιρία για εμένα και είμαι ενθουσιασμένη που θα διεκδικήσω τους στόχους του Άρη αυτή τη σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x