Ελλάδα

Πήρε Κακαργιά ο Ηλυσιακός

Την απόκτηση του 21χρονου κόμπο γκαρντ Κώστα Κακαργιά ανακοίνωσε για τον επόμενο χρόνο η ΚΑΕ Ηλυσιακός.

Με τον 21χρονο κόμπο γκαρντ, Κώστα Κακαργιά ενισχύθηκε ο Ηλυσιακός, ένας παίκτης που αποτελεί προσωπική επιλογή του Κώστα Σορώτου.

Ο νεαρός άσος προέρχεται από την πιο δύσκολη φάση της καριέρας του, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ οι γιατροί κάνουν λόγο για επιστροφή του στα γήπεδα από τον Οκτώβριο.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ίκαρου Καλλιθέας, στη συνέχεια μετακόμισε στον Παναθηναϊκό, όπου ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στην Καβάλα. Μετέπειτα στη Νέα Κηφισιά, με την οποία πήρε την άνοδο στην Α1. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Παγκράτι.

Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, επειδή βρίσκομαι σε έναν ιστορικό σύλλογο, όπως ο Ηλυσιακός, με φιλοδοξίες και στόχους. Είμαστε ένα νεανικό σύνολο, και με την καθοδήγηση του κόουτς Σορώτου πιστεύω πως θα πάμε ψηλά. Οι στόχοι μου ταυτίζονται απόλυτα με τους στόχους της ομάδας.

Είναι σπάνιο να εμπιστεύεται μια ομάδα έναν παίκτη, ο οποίος βρίσκεται στη δική μου θέση. Αυτό απλά αυξάνει τις υποχρεώσεις μου. Βρισκόμαστε σε δύσκολες εποχές και έχουμε ανάγκη τη στήριξη του κόσμου για να τα καταφέρουμε. Θαρρώ ότι ο Ηλυσιακός αξίζει και να στηριχθεί και να τα καταφέρει
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x