Βόλεϊ

Πήρε Μπίσετ η ΜΕΝΤ

Ο Τζούλιαν Μπίσετ θα είναι ο πρώτος ξένος της ΜΕΝΤ στην ιστορία της στην Α1 βόλεϊ των ανδρών.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την απόκτηση του κεντρικού από την Αγία Λουκία της Καραϊβικής για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«H MENT ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώτου ξένου βολεϊμπολίστα που θα ενισχύσει την προσπάθεια της στη Volleyleague ΟΠΑΠ 2014-15. Πρόκειται για τον Τζούλιαν Μπίσετ από την Αγία Λουκία του συμπλέγματος νήσων Μπαρμπέιντος στην Καραϊβική θάλασσα.

Είναι γεννημένος 6 Φεβρουαρίου 1991. Αγωνίζεται κεντρικός, έχει ύψος 1.99 και διακρίνεται για τα ιδιαίτερα αλτικά του προσόντα.

Ξεχώρισε στους αγώνες NORCECA CUP με την εθνική ομάδα της χώρας του με αντιπάλους όπως η ΗΠΑ, η Κούβα και ο Άγιος Δομήνικος.

Πρόκειται για προσωπική επιλογή του Σπύρου Γκολίτση, καθώς παρακολουθεί την πορεία του αθλητή τα τελευταία δύο χρόνια και ταιριάζει στην αγωνιστική φιλοσοφία της νέας ομάδας της ΜΕΝΤ».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x