Ελλάδα

Πήρε… πολυθεσίτη η Ελευσίνα

Τον Φρανκ Ρόμπινσον, που μπορεί να παίξει από γκαρντ ως και φόργουορντ, απέκτησε ο Πανελευσινιακός.

Έναν έμπειρο παίκτη που μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις απέκτησε ο Πανελευσινιακός. Πρόκειται για τον Φρανκ Ρόμπινσον, ο οποίος είναι 30 ετών και παρότι δεν είναι ψηλός (1,93μ.) μπορεί να αγωνιστεί από γκαρντ μέχρι και «4άρι».

Ο Ρόμπινσον την περασμένη περίοδο έπαιξε στη φινλανδική Μπίσονς και είχε πολύ καλή παρουσία στο Eurocup με 15 πόντους, 5,8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1,1 ασίστ σε 29:29 κατά μέσο όρο. Στο παρελθόν έχει περάσει από Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Λούντβιγκσμπουργκ, Μακάμπι Χάιφα, Άρτλαντ Ντράγκονς, Πρόκομ, Μπουντιβέλνικ και Βίρτσμπουργκ, ενώ πέρασε και από το NBDL.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Φρανκ Ρόμπινσον (Frank Robinson), παίκτη με ευρωπαϊκή εμπειρία που παίζει με ευχέρεια είτε ως guard είτε στις θέσεις «3» και «4».

Ο Ρόμπινσον είναι 30 ετών και έχει 1,93 μ. ύψος και 90 kg βάρος. Έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη με τα χρώματα της Ολύμπια Λουμπλιάνας, της Μπουντιβέλνικ και της Πρόκομ. Έχει επίσης αγωνισθεί και στο κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Νίλαν Μπίσονς της Φιλανδίας και είχε ξεχωρίσει στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο για το Eurocup.

O Ρόμπινσον είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει σημαντικά στη νέα σεζόν με την εμπειρία του και τις αγωνιστικές του ικανότητες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x