Μαχητικά Αθλήματα

Πήρε τα λεφτά και… φεύγει

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ αφού εισέπραξε την πρώτη «δόση» (100 εκατ. δολαρίων, παρακαλώ) για τον αγώνα με τον Μάνι Πακιάο, ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί το Σεπτέμβριο. Άφησε όμως ένα «παραθυράκι».

Μπορεί να μην κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα με τον Μάνι Πακιάο και το εξαργύρωσε. Ο Αμερικανός πυγμάχος εισέπραξε ήδη την πρώτη δόση από τα χρήματα που θα βάλει στο λογαριασμό του από τον αγώνα του αιώνα. Πήρε ήδη μια επιταγή 100 εκατ. δολαρίων, ενώ τα συνολικά του κέρδη από την αναμέτρηση του Λας Βέγκας θα ξεπεράσουν τα 200 εκατ. δολάρια, με το συνολικό ύψος να καθορίζεται από τις εισπράξεις που έγιναν από την παροχή του θεάματος στην τηλεόραση μέσω pay-per-view.

Πάντως ο 38χρονος αθλητής ανακοίνωσε πως θα δώσει έναν ακόμη αγώνα, το Σεπτέμβριο, και μετά θα κρεμάσει τα γάντια του. «Δεν θα μου λείψει το σπορ. Ούτε καν παρακολουθώ πλέον αγώνες πυγμαχίας. Κάποτε το λάτρευα, ήθελα να πηγαίνω σε κάθε αγώνα, αλλά έχασα την αγάπη γι’ αυτό», τόνισε.

Πάντως ήδη δέχεται πιέσεις για να αναβάλει το «αντίο». Άλλωστε για να σπάσει το ρεκόρ 49-0 του Ρόκι Μαρτσιάνο χρειάζεται άλλους δύο αγώνες, ενώ η νέα αρένα που δημιουργείται στο Λας Βέγκας θέλει εκείνον για τα εγκαίνιά της την άνοιξε του 2016. Κι αν όλα αυτά συνοδεύονται από δύο μεγάλες επιταγές, όλα είναι πιθανά. «Άνθρωπος είμαι, μπορεί να λέω και να ξε-λέω», τόνισε αφήνοντας ένα… παραθυράκι.

Όσο για τη μάχη με τον Μάνι Πακιάο; «Ήξερα πως τον είχα από τον πρώτο γύρο. Βγήκα στο ρινγκ και αναγνώρισα τις κινήσεις του. Ήθελα να δω συγκεκριμένα πράγματα. Όλα είναι υπολογισμένα. Είμαι δέκα βήματα μπροστά από κάθε άλλον πυγμάχο», είπε με περισσή αυτοπεποίθηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x