Stoiximan Super League

Πήρε θέση ο Πανιώνιος για Λαμπρόπουλο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανιώνιος σχετικά με το συμβόλαιο του Βασίλη Λαμπρόπουλου. Ο νεαρός στόπερ φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ και οι «κυανέρυθροι» μεταθέτουν τις εξελίξεις για το καλοκαίρι.

Τις τελευταίες ημέρες, αρκετοί ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου παρουσιάζονται σαν στόχοι της ΑΕΚ. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος όμως δεν επιβεβαιώνει τη συμφωνία με την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση.

Μάλιστα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε την Παρασκευή ότι στο συμβόλαιο του 23χρονου κεντρικού αμυντικού έχει γίνει μία τροποποίηση, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι η όποια απόφαση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή θα παρθεί από κοινού το προσεχές καλοκαίρι.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αναφορικά με το θέμα του Βασίλη Λαμπρόπουλου, γνωστοποιεί τα εξής: «Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, η τροποποίηση του οποίου έγινε για ειδικό λόγο και πάντοτε σε συμφωνία μαζί του, αλλά και με τον εκπρόσωπό του. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι σε ανοικτή διαπραγμάτευση με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, για την επέκταση του συμβολαίου του και σε κάθε περίπτωση η όποια απόφαση παρθεί θα είναι από κοινού και με αποκλειστικό γνώμονα το καλό του συλλόγου, όπως άλλωστε έχει δηλώσει πως επιθυμεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x