Stoiximan Super League

Πήρε θέση ο Πλατανιάς

Θέση για όσα γράφτηκαν το τελευταίο διάστημα και εμπλέκουν τον Πλατανιά σε σενάρια υποβιβασμού πήρε η κρητική ομάδα αναπαράγοντας το δελτίο Τύπου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

«Άνθρακες ο θησαυρός»! Με αυτήν τη φράση κλείνει την ανακοίνωσή του ο Πλατανιάς, απαντώντας ουσιαστικά σε όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τόσο για την ομάδα των Χανίων, όσο και τον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με τις… φήμες, υπήρχε θέμα με τις δύο ομάδες και τους ισολογισμούς τους το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και στον υποβιβασμό τους.
Η κρητική ΠΑΕ αναπαράγει το χθεσινό (27/3) δελτίο Τύπου της ΕΕΑ, θεωρώντας πως καλύπτεται απόλυτα από αυτό.

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων υπενθυμίζει τα εξής:

Χθες, ως γνωστόν, συνεδρίασε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης, η Επιτροπή εξέδωσε δελτίο Τύπου, στο οποίο αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Τέλος απαντώντας σε δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού διευκρινίζει ότι, η συνεδρίασή της, 27 Μαρτίου 2014, ήταν τακτική και όχι έκτακτη και διαψεύδει ότι υπήρξε ποτέ θέμα ελέγχου στις Π.Α.Ε. Πλατανιάς και Πανιώνιος.

Η Επιτροπή δύναται να πραγματοποιεί διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο σε οποιαδήποτε Α.Α.Ε. ή Τ.Α.Α. ζητώντας οποιοδήποτε έγγραφο, αλλά στα προαπαιτούμενα για το πιστοποιητικό του άρθρου 77Α που εκδίδει πριν την έναρξη του εκάστοτε πρωταθλήματος είναι ο προϋπολογισμός και όχι ο ισολογισμός».

«Άνθρακας», επομένως, «ο θησαυρός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x