Βόλεϊ

Πήρε την άδεια, κανονικά στη Volleyleague ο Παναθηναϊκός!

Αγωνία τέλος για τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» εξασφάλισαν την άδεια συμμετοχής στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Volleyleague και περιμένουν κάποιες λεπτομέρειες για να σφραγίσουν και τυπικά τη θέση τους.

Με τον Παναθηναϊκό να δίνει κανονικά το παρών θα διεξαχθεί, τελικά, η Volleyleague!

Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν την πίστωση χρόνου που τους είχε δοθεί και διευθέτησαν όλες τις εκκρεμότητες που έβαζαν εμπόδιο στη συμμετοχή τους. Ως εκ τούτου, τους χορηγήθηκε κανονικά η άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ απομένει η χορήγηση του πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Εφόσον, βέβαια, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με την αρμόδια επιτροπή της Λίγκας, θεωρείται τυπικός ο έλεγχος από την ΕΕΑ. Κάτι που σημαίνει πως στην επόμενη συνεδρίασή της, ο Παναθηναϊκός θα σφραγίσει και τυπικά τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.

Αναλύτικά, η ανακοίνωση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΣΑΠ:
«Σήμερα 17/10/17 συνεδρίασε εκτάκτως η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΣΑΠ κατόπιν σχετικού αιτήματος του Παναθηναϊκός ΤΑΑ.

Μετά από επιστάμενο έλεγχο όλων των εκκρεμοτήτων του ΤΑΑ κατά την ελεγχόμενη περίοδο διαπιστώθηκε ότι το ΤΑΑ έχει διακανονίσει όλες τις σχετικές εκκρεμότητές του προς Έλληνες και αλλοδαπούς αθλητές που είχαν αναγγελθεί στην Επιτροπή. Κατόπιν τούτου αποφασίζεται:

1) Η ανάκληση της από 21.08.2017 απόφασης της Επιτροπής περί Μη αδειοδότησης του ΤΑΑ Παναθηναϊκός.

2) Χορηγείται στο ΤΑΑ Παναθηναϊκός άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα volleyleague 17/18.

3) Ενημερώνεται σχετικά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στη οποία εκκρεμούν οι φάκελοι της αντίστοιχης αδειοδότησης των δώδεκα ΤΑΑ που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος

Χρ. Ηλιάδης

Τα μέλη

Αν. Δημητριάδης

Λ. Κογκαλίδης
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x