Ελλάδα

Πήρε το «μικρό» ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του Ρέντη για το πρωτάθλημα Κ20. Δύο γκολ ο Γαρεφαλάκης.

Σε περίπατο μετέτρεψε το «μικρό» ντέρμπι αιωνίων ο Ολυμπιακός νικώντας με 3-0 τον Παναθηναϊκό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Γαρεφαλάκης στο 39’ με προβολή μετά από σέντρα του Σάλιακα άνοιξε το σκορ, ενώ με ίδιο δημιουργό αλλά κεφαλιά του Βέργου στο 45’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Στο 70’ οι δύο σκόρερ συνεργάστηκαν, με τον Βέργο να αφήνει την μπάλα κάτω από τα πόδια του και τον Γαρεφαλάκη με πλασέ να κάνει το 3-0. Τρία λεπτά μετά ο Νιούμαν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας με δέκα τους φιλοξενούμενους.

Με τη νίκη αυτή οι Πειραιώτες έπιασαν στην κορυφή τον Ατρόμητο με 18 βαθμούς σε έξι ματς, ενώ ενδέκατο είναι το «τριφύλλι» με έξι βαθμούς σε επτά ματς.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον αγώνα παρακολούθησαν πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, που πλέον κατέχουν πόστα σε αυτές, όπως οι Νικοπολίδης, Μαυρογενίδης, Ράντος και Γεωργάτος για τους «ερυθρόλευκους» και οι Σαραβάκος και Νταμπίζας για τους «πράσινους».

Ολυμπιακός: Στρέζος, Σάλιακας, Τσιμίκας, Νικολάου, Βούρος, Μεγαρίτης, Γαρεφαλάκης, Ανδρούτσος (75' Παπουτζίδης), Βέργος, Λιάτσι (61' Καραχάλιος), Μανθάτης (79' Ρέντζης)

Παναθηναϊκός: Λαμπίρης, Τούντορ, Μυρθιανός, Τζανουλίνος, Ζούλης, Μπαλατσούρας (60' Τριανταφυλλόπουλος), Νιούμαν, Αγγελόπουλος, Γεροκωσταντής (60' Χαλκιαδάκης), Λάμπρου (71' Ζαφειράκης), Υμεράι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x