Πόλο

Πήρε το πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός

Τη δεύτερη νίκη του επί της Βουλιαγμένης πανηγύρισε με 12-10 ο Ολυμπιακός και σφράγισε το πλεονέκτημα για την τρίτη φάση της Α1 πόλο γυναικών.

Το «2Χ2» επί της Βουλιαγμένης έκανε ο Ολυμπιακός στην δεύτερη φάση της Α1 πόλο γυναικών, επικρατώντας 12-19 στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Σε ένα ματς με πολύ ένταση οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο δυναμικό πρώτο οκτάλεπτο (5-4), όμως οι ερυθρόλευκες προηγήθηκαν μέχρι το ημίχρονο και διατήρησαν τα ηνία μέχρι το φινάλε.

Ο ΝΟΒ κατάφερε να ισοφαρίσει ξανά στα μέσα της τελευταίες περιόδου, όμως Έμολο και Πλευρίτου ανέβασαν ξανά τη διαφορά και σφράγισαν τη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 1-3, 1-1, 3-4
ΝΟ Βουλιαγμένης (Καμμένου): Τσουκαλά 2, Ο’Ντόνελ 1, Ξενάκη 3, Πάτρα 1, Διαμαντοπούλου 2, Κοντογιάννη 1.
Ολυμπιακός (Παυλίδης): Πλευρίτου Ελ. 2, Μανωλιουδάκη 2, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ. 1, Έμολο 2, Πλευρίτου Β. 2, Μπιανκόνι 1.

Ισοφάρισε ο Τρίτωνας, στον «τελικό» το πλεονέκτημα


Σε τρίτο ματς «τελικό» θα κριθεί το πλεονέκτημα των πλέι άουτ, αφού ο Τρίτων Αμαρουσίου επιβλήθηκε 12-8 του Ηλυσιακού και ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες στη Β’ φάση.

Η ομάδα του Αμαρουσίου διατήρησε σε όλη τη διάρκεια τον έλεγχο του ματς και με κορυφαία σκόρερ την Δημητροκάλη έφτασε στην σημαντική νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-2, 3-2, 1-4
Ηλυσιακός (Μιχαηλίδου): Σαμαρά 1, Χαραλαμπίδου 3, Παντελίδου 2, Παπαδάκη 2.
Τρίτων Αμαρουσίου (Ιντζές): Μουλάκη 1, Τζελέπη 3, Μπαλωμενάκη 1, Όλσεν 2, Χατζηκυριακάκη 1, Δημητροκάλη 4.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x