Ιταλία

Πίρλο: «Με ήθελε η Μπαρτσελόνα και θα πήγαινα, αλλά…»

Ο Αντρέα Πίρλο αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του πως το 2011 βρέθηκε μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα, αλλά η Μίλαν δεν επέτρεψε να γίνει η μεταγραφή.

Μία ανάσα από την Μπαρτσελόνα είχε βρεθεί ο Αντρέα Πίρλο το 2011, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στην αυτοβιογραφία του. Ο Ιταλός μέσος της Γιουβέντους, που τότε ανήκε στη Μίλαν, αναφέρει τη συνάντηση που είχε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και το «ψηστήρι» που του είχε κάνει ο τότε τεχνικός του καταλανικού συλλόγου. Ο ίδιος παραδέχεται πως θα πήγαινε… τρέχοντας στη Βαρκελώνη, αλλά οι «ροσονέρι» είχαν διαφορετική άποψη.

inner

«Συναντηθήκαμε και μου είπε για την Μπαρτσελόνα, ότι είναι ένας διαφορετικός κόσμος, μια τέλεια μηχανή που έχει δημιουργηθεί από μόνη της», αναφέρει ο Πίρλο και στη συνέχεια παραθέτει τα όσα του είπε ο Γκουαρντιόλα: «Σε θέλουμε εδώ, Αντρέα. Είμαστε ήδη πολύ δυνατοί, αλλά εσύ θα ήσουν το κερασάκι στην τούρτα. Θέλουμε έναν μέσο για να συμπληρώσει τον Τσάβι, τον Ινιέστα και τον Μπουσκέτς κι αυτός είσαι εσύ. Έχεις όλα τα προσόντα για να παίξεις στην Μπαρτσελόνα και πάνω από όλα την παγκόσμια κλάση σου. Θέλουμε να σε αποκτήσουμε τώρα και ήδη έχουμε μιλήσει με τη Μίλαν. Μας απάντησαν όχι, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Είμαστε η Μπαρτσελόνα. Θα ξαναπροσπαθήσουμε. Θέλουμε να έρθεις εδώ, Αντρέα. Θέλω να γίνω προπονητής σου».

Ο Πίρλο παραδέχεται πως «… όπως και με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά για την ακρίβεια ακόμη περισσότερο, θα πήγαινα και με τα τέσσερα στην Μπαρτσελόνα. Εκείνη την περίοδο ήταν η καλύτερη ομάδα στον κόσμο», ωστόσο εν τέλει «… οι συζητήσεις κράτησαν για λίγο καιρό, αλλά η Μίλαν δεν συμφώνησε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x