Βόλεϊ

Πίστη στην παράδοση…

Με "όπλο" την παράδοση, η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Χαλκιοπούλειο για τη δεύτερη αγωνιστική της Volleyleague.

H Λαμία προέρχεται από την ήττα στην Αλεξανδρούπολη και ο ΠΑΟΚ από τη νίκη επί του Φοίνικα. Είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της σεζόν για τη Λαμία και για το λόγο αυτό θέλει να παρουσιάσει όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα. Αμφότερες οι ομάδες δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

Πρόσωπο του αγώνα ο Αμερικανός πασαδόρος της Λαμίας, Ρίλεϊ ΜακΚίμπιν, ο οποίος την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της Λαμίας, Γιάννης Μέλκας, που στο παρελθόν ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ, τόνισε πως: «Παίζουμε με ένα αντίπαλο που έχει διαφορετικούς στόχους από τους δικούς μας. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ έμπειρη ομάδα με Γκόμεζ, Κουρνέτα, Σαφράνοβιτς. Για μας, είναι το πρώτο εντός παιχνίδι. Υπάρχει πίεση και άγχος, αλλά είναι θετικό ότι παίζουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στο κοινό μας. Απέναντι στην εμπειρία του ΠΑΟΚ θα παρατάξουμε τον ενθουσιασμό μας. Δεν έχουμε κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και περιμένω να είμαστε ανταγωνιστικοί. Επίσης, περιμένουμε τον κόσμο της Λαμίας να στηρίξει το ξεκίνημά μας στα εντός έδρας παιχνίδια».

Τα εισιτήρια του αγώνα τέθηκαν σε κυκλοφορία με τιμή 7 ευρώ για τους ενήλικες και 3 ευρώ για μαθητές,-τριες Λυκείου και άνεργους.
Η είσοδος μαθητών-τριών Δημοτικού και Γυμνασίου είναι ελεύθερη.

Να σπάσει την κακή παράδοση που τον θέλει να φεύγει ηττημένος από τη Λαμία από το 2005 θέλει ο ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου», Γιάννης Καλμαζίδης, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και, για την αναμέτρηση στο Χαλκιοπούλειο, τόνισε πως: «Είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος και δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα, γιατί οι ομάδες δεν έχουν "στρώσει" ακόμα.

Εμείς δείχνουμε να βρίσκουμε τον καλό μας εαυτό, αλλά κάθε παιχνίδι στην αρχή θα είναι δύσκολο. Δεν γνωρίζουμε πολλά για τον αντίπαλο. Σαν δυναμική είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή και εγκυμονεί κινδύνους».

Η Λαμία έχει δημιουργήσει ισχυρή παράδοση στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ. Οι Ρουμελιώτες διατηρούν απόρθητη την έδρα τους από το 2005 και ο ΠΑΟΚ, ακόμα και τη σεζόν 2013-14 που διεκδικούσε την είσοδό του στην τετράδα, ηττήθηκε με 3-1 σετ. Στο Χαλκιοπούλειο, έχουν γίνει 9 αγώνες και η Λαμία έχει 8 νίκες. Συνολικά, έχουν γίνει 19 αγώνες και οι δύο ομάδες έχουν από 9 νίκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x