F1

Πιστή στο… ασημί η McLaren

Την MP4-29 έδωσε στη δημοσιότητα η McLaren. Το ασημί χρώμα είναι αυτό που δεσπόζει στο νέο μονοθέσιο της βρετανικής ομάδας.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ομάδες της Formula 1 ενόψει της πρώτης περιόδου των χειμερινών δοκιμών στην πίστα της Χερέθ (28-31/1).

Η McLaren είναι η τρίτη ομάδα που παρουσιάζει το νέο της μονοθέσιο, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στους νέους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, FIA.

inner

H MP4-29 είναι πιστή στο ασημί χρώμα με την μπροστινή αεροτομή να δείχνει… περίεργη συμβιβασμένη ωστόσο στην μικρή απόσταση από το έδαφος, αλλά και στο μικρό πάχος ούτως ώστε να υπάρχει περιθώριο να εισέρχεται αέρας στο πάτωμα του μονοθεσίου.

inner

Η McLaren τη φετινή σεζόν θα έχει στο... ρόστερ της τον Τζένσον Μπάτον και τον ρούκι, Κέβιν Μάγκνουσεν με τους οποίους οποίους θέλουν να αφήσουν πίσω τους την υποτονική περσινή σεζόν στην οποία τερμάτισαν στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος των Κατασκευαστών.

«Δεν είναι μυστικό ότι είμαστε απογοητευμένοι από τον τρόπο που εξελίχτηκε η περσινή χρονιά. Ο σκοπός μας είναι να επιστρέψουμε στις νίκες, αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης της McLaren, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να αναγεννηθούμε, ώστε να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Το μόνο καλό είναι ότι έχουμε γνώση της κατάστασης και τους τελευταίους μήνες δουλεύουμε πάνω σε αυτό
», ήταν τα λόγια του Μίκαελ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x